Error: Only up to 6 widgets are supported in this layout. If you need more add your own layout.
  • Home
  • Novinky
  • Pozvánka na slavnostní otevření nového skateparku ve Frýdku-Místku

Pozvánka na slavnostní otevření nového skateparku ve Frýdku-Místku

Město Frýdek-Místek ve spolupráci s Mystic Constructions Vás zvou na slavnostní otevření nového skateparku. Slavnostní otevření se uskuteční ve čtvrtek 24.10. ve 14:30 a na zbytek odpoledne je připraven bohatý doprovodný program.

Skládat se bude ze skate a BMX exhibice zkušených riders, kterou doplní ještě Picnis skateshop team, budou se jezdit závody – best trick contesty na vybraných překážkách o věcné ceny sponzorů a prize money. Vše budou svými beaty doprovázet DJs DCQ, PETELIN A EKLEKTIC_FFLUIDUM  a samotný závěr bude patřit živé kapele BLACK AND BLUE.

Skatepark se začal stavět letos v dubnu a nachází se za železniční tratí vedle slezanského škvárového hřiště, naproti haly Polárka. Jedná se o kompletně betonový skatepark, který je rozdělen na dvě části streetstyle plochu s prvky jako jsou schody, bangy, grind bedny, funboxy, raily a dalšími překážkami typickými pro tuto disciplínu. Druhou část tvoří bowl, který je navíc zastřešený, tím pádem se v něm bude dát jezdit i v nepříznivém počasí nebo naopak v letních horkých dnech.

V případě nepřízně počasí se celá akce přesouvá na nejbližší možný termín, o kterém budeme včas informovat.